tisdag 15 november 2011

Röstningsdags! Du som är STF medlem - vi vill ha din röst!

Nu är det röstningsdags för dig som är medlem i Svenska Turistföreningen.

Vi behöver din röst för att fastställa vilka som skall representera medlemmarna och deras frågeställningar på organisationens riksstämma i vår. Din röst behövs snarast, dock senast den 15 december 2011.

1) Gå in på www.svenskaturistforeningen.se/foreningsdemokrati - läs om hur, när och varför.

2) Läs sedan om kandidaterna och vilka frågor de tycker är viktiga; http://www.svenskaturistforeningen.se/sv/Medlem/Foreningsdemokrati/Omrostning-Riksstamman

3) Välj ut dina kandidater som du vill skall få dina röster (du får rösta på tre personer). Eftersom Anette Grinde Lundeberg (STF Roslagskretsen - Uppland) ingår bland kandidaterna, så ser jag såklart gärna att du uppmärksammar just det. Faktum är att jag blir särskilt glad om du lägger en av dina röster på just Anette Grinde Lundeberg. Du får, som sagt, rösta på tre olika personer. Observera dock att du måste lägga alla tre rösterna vid ett och samma tillfälle.

4) Rösta direkt på hemsidan  (15 november - 15 december 2011, men gör det gärna omgående).

5) När du har valt ut dina tre kandidater skriver du även in ditt namn och STF-medlemsnummer i röstningsformuläret, annars är din röst inte giltig.

Du kan också beställa röstningsinformation och formulär per telefon 08-463 22 70.
 
Så. Det är hög tid att rösta just nu.
 
Dyk in på www.svenskaturistforeningen.se/foreningsdemokrati och lägg dina röster på den/de kandidater som du vill skall föra din talan för föreningens väl på bästa sätt.
 
Lycka till!
 
Anette Grinde
Ordförande STF Roslagskretsen
roslagskretsen (snabel-a) stfturist.se
Tfn 0708 905 731
www.svenskaturistforeningen.se/roslagskretsen




1 kommentar:

Anonym sa...

Du är härligt framåt! Dessutom var beskrivningen över hur man ska bete sig för att rösta en bra påminnelse om vad som gäller. Alltid är det några fler , som vaknar och "går till valurnan".Gunnel