onsdag 28 december 2011

Lördag. Julafton 2011. Baga beach, Goa.

Lördag. Julafton 2011. Baga beach, Goa.
Vilodag.

Leif & jag tar en morgonpromenad på stranden medan Sofie vaknar. Det är ännu ganska lite folk ute, men det är ändå en del. "Shacken" vaknar, försäljarna likaså. Det är mängder av hundar på strande, som markerar revir i förhållande till varandra. Inga kor inom synhåll. Igår sen em var det ett 20-tal kor som flanerade stillsamt mellan alla turister på stranden. Morgontemperaturen är ljuvlig. Leif njuter av ett julaftonsmorgondopp och testar löparbeten ett par 100 meter efter strandkanten. De känns finfina – redo för mer cykling imorgon.

Frukost. Masala Dosa. Därefter strand och sollapning. Varmt.

Lunch. Nudlar, soppa, öl, vatten & toast.

Julaftonen går i vilans tecken. Solning, bad och sakta strosande på strand och på trafikstressade gator. Sofie idkar lite vattenlek och vi njuter av stundens vila. Vi ringer och smsar några God Julhälsningar och hoppas att alla har det gott.

Vi äter en god julmiddag tillsammans på en finrestaurang. Det sitter svenskar vid bordet bredvid oss. Vi äter fisk för ovanlighetens skull. Sofie, som inte vill ha någon indisk kryddning, äter pasta med tomatsås. Enkelt och gott. Vi mår väl och trampar vidare till frukost i morgon.

A..

Inga kommentarer: